24 Eylül 2015 Perşembe

Reseller Hosting Lokasyonları

                                                            Hostazor Reseller Hosting

Hizmetinizi Hostazor.net taşıyarak kesintisiz, ayrıcalıklı ve kaliteli reseller hostinghizmeti almaya hazır mısınız?
Hostazor teknolojisiyle verileriniz artık daha güvende ve verilerinize 7/24 ulaşabilirsiniz. Hostazor sizlere güçlü alt yapı, sınırsız kullanım alanı, limitsiz trafik ile siz değerli müşterilerimize
reseller hosting hizmeti sunmaktayız.
Reseller hosting içerisinde istediğiniz kadar host barındırabileceğiniz bir sistemdir. Hostazor farkıyla hizmetimizde minimum 10 domain maksimum istediğiniz kadar domain barındırabilme olanağınız mevcuttur.
Hostazor.net olarak müşterilerimizin memnuniyeti daima ilk önceliğimizdir. Siz değerli müşterilerimizin taleplerine göre size en uygun paketi sunuyoruz. Hizmetimizin sağlam ve güvenilir bir alt yapısı da bulunduğundan dolayı hizmetimizin daima arkasındayız ve arkasında olacağız.
Bizi büyük bir firma yapan kesinlikle müşterilerimizden aldığımız olumlu görüşlerdir. Müşterilerimizin görüşlerini web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Paketlerimizde sizler için en uygun ödeme dönemleri bulunmaktadır. Sizlerin isteklerinize göre düzenlediğimiz paketlerde aylık ve yıllık olmak üzere iki adet ödeme periotu mevcuttur. Eğer hazır paketlerimiz size uygun değil ise bizle iletişime geçerek size en uygun paketi belirleyip siz değerli müşterilerimize sunabiliriz.
Hostazor.net güvencesiyle çok sattığımız hizmetlerimizin arasında olan
reseller hostinghizmetimizin bulunduğu sunucuları 7/24 müşteri paneliniz üzerinden izleyebilir ve sistemi inceleyebilirsiniz. Hizmetimizde sunucularında bulunan verileriniz sürekli optimize edilerek sizlerin daha hızlı ulaşmanızı verilerinizin kaybolmadan sizlere ulaşmasını sağlamaktayız.
Verilerinizin bulunduğu sunucular son derecek güvenli ve sağlam bir alt yapıya sahiptir. Sunucu erişimini sınırlayıp herhangi bir saldırıyı veya veri kaybını önlemekteyiz.
Kurumsal ve bireysel olmak üzere iki tür müşteri profiline göre profesyonel ve başlangıç olmak üzere paketlerimiz mevcuttur. Bireysel müşterilerimiz için sınırları az paketlerimiz, Kurumsal müşterilerimiz için tamamen sınırsız paketlerimiz mevcuttur.
Sizde hemen hızlı, pratik ve kolay bir şekilde
reseller hosting hizmetine sahip olmak istiyorsanız; hemen www.hostazor.net web sitesini ziyaret ederek hostazor teknolojisi farkıyla kesintisiz ve ayrıcalıklı hizmetlerimizden 7/24 yararlanabilirsiniz.
Hostazor.net ayrıcalıklı müşterileri arasında siz değerli müşterilerimizi de görmek için sabırsızlanıyoruz. Fırsatlarımızdan ve indirimlerden herkesten önce siz haberdar olmak istiyorsanız hemen sitemize kayıt olarak mail yoluyla sizlere ulaşmamız mümkündür.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder